HACILARDA KAR TEMİZLİĞİ DEVAM EDİYOR

Yaşam 11.12.2017 - 13:18, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1548+ kez okundu.
 

HACILARDA KAR TEMİZLİĞİ DEVAM EDİYOR

Hacılar Belediyesi fen işleri müdürlüğü
HACILARDA KAR TEMİZLİĞİ DEVAM EDİYOR Hacılar merkezine yağan kardan sonra  ana arter ve yolların temizliğini yapan Hacılar Belediyesi fen işleri müdürlüğü , bu sabahtan itibaren Hacılar merkezinde ve kaldırımların temizliklerini yapmaya  başladı . İlçe merkezi ve yazlık bağların bulunduğu alanlardaki yollarda ulaşımın hiç aksamadan devam etmesini sağlayan ekipler.  Bu sabahtan itibaren , Belediye hal çarşısı,  Hacılar meydanı ve yaya  yolları fen işleri müdürlüğü temizlik işleri ekiplerince kar kürüme ve temizlik  işleri yapıldı. 
Hacılar Belediyesi fen işleri müdürlüğü

HACILARDA KAR TEMİZLİĞİ DEVAM EDİYOR

Hacılar merkezine yağan kardan sonra  ana arter ve yolların temizliğini yapan Hacılar Belediyesi fen işleri müdürlüğü , bu sabahtan itibaren Hacılar merkezinde ve kaldırımların temizliklerini yapmaya  başladı . İlçe merkezi ve yazlık bağların bulunduğu alanlardaki yollarda ulaşımın hiç aksamadan devam etmesini sağlayan ekipler.  Bu sabahtan itibaren , Belediye hal çarşısı,  Hacılar meydanı ve yaya  yolları fen işleri müdürlüğü temizlik işleri ekiplerince kar kürüme ve temizlik  işleri yapıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.