KESOB TARAFINDAN YAPTIRILACAK 3. ETAP 284 KONUT İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI

Yaşam 03.12.2019 - 12:16, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1386+ kez okundu.
 

KESOB TARAFINDAN YAPTIRILACAK 3. ETAP 284 KONUT İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI

Kayseri Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği (kesob) Başkanı Ahmet Övüç, Birlik Tarafından 284 Konutluk
    KESOB’un 3. Etap Toplu Konut Projesi tamamlanmak üzere Kayseri Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği (kesob) Başkanı Ahmet Övüç, Birlik Tarafından 284 Konutluk 3. Etap Toplu Konut Projesi için üye kayıtlarının başladığını Söyledi. 3. Etap konut projesinin tanıtımı için bir basın toplantısı düzenleyen KESOB Başkanı Övüç, Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliğinde göreve geldiğimiz günden itibaren esnaf ve sanatkarlarımıza yönelik yürüttüğümüz çalışmalar sonucunda esnaflarımızın ve yanlarında çalışanların konut ihtiyaçları olduğunu tespit ederek bu yönde çalışmalar yapmaya başladık. Amacımız ev sahibi olamayan esnaflarımızı ev sahibi yapmaktı. Bu sözümüzü tuttuk ve 2 toplu konut projesi gerçekleştirdik. Bildiğiniz gibi 834 konutluk 1. Etap Toplu Konut Projemizi tasmamlarmış ve hak sahip iplerine teslim edilmiştir. 709 Konutluk 2. Etap Toplu Konut Projemizde tamamlanmak üzere en kısa zamanda hak sahiplerine teslim edilecektir. Burada yapmayı düşündüğümüz 3. Etap konut projemizi duyurmak için bu toplantıyı gerçekleştirmekteyiz.  3 etap projemizi bir sosyal sorumluluk projesi olarak yapmayı planladık. Toplu konut idaresi başkanlığı işbirliği ile esnaf ve sanatkarlar. emekli, engelli, şehit aileleri , harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimlerin müracaat edebileceği 3. Etap sosyal sorumluluk konut projemizi Kayseri ili Melikgazi ilçesi Mimar Sinan mahallesinde hayata geçiriyoruz. Söz konusu projede (2+1 )alt gelir konut grubu 188 adet konut ve  (3+1)orta gelir gurubu 96 konut olmak üzere 284 adet konut bulunmaktadır. Konut başvuruları 02 aralık 2019 tarihinde başlayıp 31 aralık 2019 tarihinde son bulacaktır. Konut alıcılarından başvuru bedeli olarak (2+1) konutlar için 5.500 tl  (3 +1 )ko0nutlar için 8.000 tl başvuru bedeli alınacak olup . Ancak şehit aileleri harp ve vazife malulleri ile dur ve yetimler kategorisinde müracaat edenlerden başvuru bedeli alınmayacaktır. Dedi. Övüç Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları birliği olarak, 1. Etap 834 konut, 2 . etap 709 konut projemizin yapımında desteklerini esirgemeyen, yaklaşık 2 yıllık bir emek ve gayretin sonucu olan bu çalışmayı birlikte yürüttüğüm çalışma arkadaşlarıma, projeye desteklerini esirgemeyen bakanımız ,valimize, milletvekillerimize ve belediye başkanlarımıza bir kez daha teşekkür ediyor 3. Etap 284 konutumuzun da başvuranlara hayırlı olsun diyorum. Dedi.
Kayseri Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği (kesob) Başkanı Ahmet Övüç, Birlik Tarafından 284 Konutluk

 

 

KESOB’un 3. Etap Toplu Konut Projesi tamamlanmak üzere Kayseri Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği (kesob) Başkanı Ahmet Övüç, Birlik Tarafından 284 Konutluk 3. Etap Toplu Konut Projesi için üye kayıtlarının başladığını Söyledi.

3. Etap konut projesinin tanıtımı için bir basın toplantısı düzenleyen KESOB Başkanı Övüç, Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliğinde göreve geldiğimiz günden itibaren esnaf ve sanatkarlarımıza yönelik yürüttüğümüz çalışmalar sonucunda esnaflarımızın ve yanlarında çalışanların konut ihtiyaçları olduğunu tespit ederek bu yönde çalışmalar yapmaya başladık. Amacımız ev sahibi olamayan esnaflarımızı ev sahibi yapmaktı. Bu sözümüzü tuttuk ve 2 toplu konut projesi gerçekleştirdik.

Bildiğiniz gibi 834 konutluk 1. Etap Toplu Konut Projemizi tasmamlarmış ve hak sahip iplerine teslim edilmiştir. 709 Konutluk 2. Etap Toplu Konut Projemizde tamamlanmak üzere en kısa zamanda hak sahiplerine teslim edilecektir.

Burada yapmayı düşündüğümüz 3. Etap konut projemizi duyurmak için bu toplantıyı gerçekleştirmekteyiz.  3 etap projemizi bir sosyal sorumluluk projesi olarak yapmayı planladık. Toplu konut idaresi başkanlığı işbirliği ile esnaf ve sanatkarlar. emekli, engelli, şehit aileleri , harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimlerin müracaat edebileceği 3. Etap sosyal sorumluluk konut projemizi Kayseri ili Melikgazi ilçesi Mimar Sinan mahallesinde hayata geçiriyoruz.

Söz konusu projede (2+1 )alt gelir konut grubu 188 adet konut ve  (3+1)orta gelir gurubu 96 konut olmak üzere 284 adet konut bulunmaktadır. Konut başvuruları 02 aralık 2019 tarihinde başlayıp 31 aralık 2019 tarihinde son bulacaktır. Konut alıcılarından başvuru bedeli olarak (2+1) konutlar için 5.500 tl  (3 +1 )ko0nutlar için 8.000 tl başvuru bedeli alınacak olup . Ancak şehit aileleri harp ve vazife malulleri ile dur ve yetimler kategorisinde müracaat edenlerden başvuru bedeli alınmayacaktır. Dedi.

Övüç Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları birliği olarak, 1. Etap 834 konut, 2 . etap 709 konut projemizin yapımında desteklerini esirgemeyen, yaklaşık 2 yıllık bir emek ve gayretin sonucu olan bu çalışmayı birlikte yürüttüğüm çalışma arkadaşlarıma, projeye desteklerini esirgemeyen bakanımız ,valimize, milletvekillerimize ve belediye başkanlarımıza bir kez daha teşekkür ediyor 3. Etap 284 konutumuzun da başvuranlara hayırlı olsun diyorum. Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.