LÖSEV GÖNÜLLÜLERİ HACILARDA

Sağlık 12.03.2024 - 14:12, Güncelleme: 12.03.2024 - 14:12 5422+ kez okundu.
 

LÖSEV GÖNÜLLÜLERİ HACILARDA

Ramazan ayı boyunca, ülke genelinde binlerce
  Ramazan ayı boyunca, ülke genelinde binlerce lösemi hastası çocuk ve yetişkin ile ailelerine gıdadan giysiye, kırtasiyeden oyuncağa pek çok ihtiyaç malzemesi desteğinde bulunan LÖSEV, bağışçıların desteğini bekliyor. Hacılar’da bağış ve yardımlar hakkında bürşür dağıtarak astıkları afişlerle destek isteyen Lösev yetkilileri çalışmaları hakkında bilgiler verdiler. LÖSEV yetkilileri “Ramazan ayında yoksul bir aileyi doyurmak, hasta bir çocuğu iyileştirmek, gözü yaşlı bir anneyi gülümsetebilmek ibadetlerin en güzelidir. LÖSEV olarak 'Bir çocuğun hayatından ve sağlığından daha değerli hiçbir şey olamaz. Bu nedenle fitre ve zekâtlarınız, Ramazan bağışlarınız çocuklarımızın iyileşmeleri ve hayata sımsıkı sarılmaları için çok önemlidir. Sizler de mübarek Ramazan ayında fitre ve zekat bağışlarınızı LÖSEV’e gönül rahatlığı ile yapabilir, Türkiye’deki bütün banka şubelerinin bağış ekranlarından, ülkemizin her köşesindeki PTT şubelerinden, LÖSEV ofislerini arayarak ya da ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca www.losev.org.tr internet sitesinden bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz. LÖSEV olarak Ramazan ayında, bağış, fitre ve zekatlarınızı lösemi ve kanserle savaşan çocuklar ve ailelerinin, hastalıklar yanında yok ve yoksunlukla mücadele etmek zorunda kaldıklarını hatırlatarak; bağışlarınızı bekliyoruz. Bir tuğlada sen koy şiarıyla yapacağınız her yardım çocukların hayata tutunmalarını sağlayacaktır. Hiçbir bir şey çocukların gülümsemesi kadar değerli değildir. Gelin bu ramazan da fitre ve zekatlarımızla çocukların kalplerine dokunup gülümsemelerini sağlayalım” dediler.  
Ramazan ayı boyunca, ülke genelinde binlerce

 


Ramazan ayı boyunca, ülke genelinde binlerce lösemi hastası çocuk ve yetişkin ile ailelerine gıdadan giysiye, kırtasiyeden oyuncağa pek çok ihtiyaç malzemesi desteğinde bulunan LÖSEV, bağışçıların desteğini bekliyor. Hacılar’da bağış ve yardımlar hakkında bürşür dağıtarak astıkları afişlerle destek isteyen Lösev yetkilileri çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.
LÖSEV yetkilileri “Ramazan ayında yoksul bir aileyi doyurmak, hasta bir çocuğu iyileştirmek, gözü yaşlı bir anneyi gülümsetebilmek ibadetlerin en güzelidir. LÖSEV olarak 'Bir çocuğun hayatından ve sağlığından daha değerli hiçbir şey olamaz. Bu nedenle fitre ve zekâtlarınız, Ramazan bağışlarınız çocuklarımızın iyileşmeleri ve hayata sımsıkı sarılmaları için çok önemlidir. Sizler de mübarek Ramazan ayında fitre ve zekat bağışlarınızı LÖSEV’e gönül rahatlığı ile yapabilir, Türkiye’deki bütün banka şubelerinin bağış ekranlarından, ülkemizin her köşesindeki PTT şubelerinden, LÖSEV ofislerini arayarak ya da ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca www.losev.org.tr internet sitesinden bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz. LÖSEV olarak Ramazan ayında, bağış, fitre ve zekatlarınızı lösemi ve kanserle savaşan çocuklar ve ailelerinin, hastalıklar yanında yok ve yoksunlukla mücadele etmek zorunda kaldıklarını hatırlatarak; bağışlarınızı bekliyoruz. Bir tuğlada sen koy şiarıyla yapacağınız her yardım çocukların hayata tutunmalarını sağlayacaktır. Hiçbir bir şey çocukların gülümsemesi kadar değerli değildir. Gelin bu ramazan da fitre ve zekatlarımızla çocukların kalplerine dokunup gülümsemelerini sağlayalım” dediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.