MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI KİLCİ HAL ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Siyaset 07.10.2015 - 22:11, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 632+ kez okundu.
 

MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI KİLCİ HAL ESNAFINI ZİYARET ETTİ

MHP Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci
Milliyetçi Hareket Partisi  (MHP) Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, Hal Kompleksi, Toptancılar Sitesi ve Argıncık esnafını ziyaret etti.Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren MHP Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, Süleyman Korkmaz, Kamil Karamete, Mehmet Özmen ve MHP İl Teşkilatı üyeleri ile esnaf ziyaretine çıktı.Sabahın erken saatlerinde Hal Kompleksi esnafı ile tek tek tokalaşan Kilci, piyasaların durgunluğundan yakınan esnaflara, "Reçete Milliyetçi Hareket Partisi' nde. Önce bize yetki verin vaatlerimizi yerine getiremezsek de bizlerden hesap sorun" dedi.KAYSEM A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Altıntop'u da ziyaret eden MHP Kayseri milletvekili adayları daha sonra Toptancılar Sitesi'ne geçti. MHP Kayseri milletvekili adaylarının programı Argıncık esnaflarını ziyaret ile son buldu.
MHP Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci

Milliyetçi Hareket Partisi  (MHP) Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, Hal Kompleksi, Toptancılar Sitesi ve Argıncık esnafını ziyaret etti.
Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren MHP Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, Süleyman Korkmaz, Kamil Karamete, Mehmet Özmen ve MHP İl Teşkilatı üyeleri ile esnaf ziyaretine çıktı.
Sabahın erken saatlerinde Hal Kompleksi esnafı ile tek tek tokalaşan Kilci, piyasaların durgunluğundan yakınan esnaflara, "Reçete Milliyetçi Hareket Partisi' nde. Önce bize yetki verin vaatlerimizi yerine getiremezsek de bizlerden hesap sorun" dedi.
KAYSEM A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Altıntop'u da ziyaret eden MHP Kayseri milletvekili adayları daha sonra Toptancılar Sitesi'ne geçti. MHP Kayseri milletvekili adaylarının programı Argıncık esnaflarını ziyaret ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.