MUTLU; MERSİN ŞUBESİ İLE ULUSAL BİR FİRMA OLMA YOLUNDA İLK ADIMI ATTIK

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.12.2023 - 15:58, Güncelleme: 03.02.2024 - 09:58 1407+ kez okundu.
 

MUTLU; MERSİN ŞUBESİ İLE ULUSAL BİR FİRMA OLMA YOLUNDA İLK ADIMI ATTIK

Kayseri Nakliyeciler Sitesi'nde faaliyet gösteren Gülenyüz Nakliyat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Mutlu
Kayseri Nakliyeciler Sitesi'nde faaliyet gösteren Gülenyüz Nakliyat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Mutlu, Hacılar Belediye meclis üyesi olarak ta görev yapmakta. Mutlu,spor başta olmak üzere ilçemizde yapılan sosyal ve kültürel faaliyetlere firma olarak büyük katkı sağlamakta özellikle gençlerin spor yapması ve Hacılar Erciyes sporun BAL liginde ilçemizi en iyi şekilde temsil etmesi için her türlü katkıyı sunan Gülenyüz  Nakliyat, sektörde  büyümeye de devam ediyor.  Mersin'de de kısa bir süre önce bir şube açan firma Mersin şubesi ile şubeleşmede ve ulusal bir firma olma yolunda ilk adımı attıklarını belirten Mutlu, sektörde önemli olan artık müşterilerine yerinde , iyi hizmet ve malın alınması, malın yüklemesi, ürünün kontrolden geçmesi, stok kontrolünün sağlanması, depolama ve ulaştırma gibi aşamaların planlanması çok büyük önem arz etmektedir. Şubeleşme ile bu operasyonları daha iyi yapmayı hedeflemekteyiz.    Kayseri Ticaret Odası Meclis Üyesi ve 39. Meslek Komitesinde meclis üyesi olan Yük ve Yolcu Taşımacılığı Komitesi'nin de üyesi olarak sektörel anlamda faaliyetlerde bulunan Mutlu, Kayseri gibi bir sanayi şehrine böyle bir nakliyeciler sitesinin yakışmadığını, şehri yöneten kamu kurum ve kuruluşların yetkililerinden kendileri için bir an önce sağlıklı bir yerde yeni bir lojistik merkez inşa etmelerini beklediklerini söyledi. Yasin Mutlu; “Üç organize sanayi bölgesi, bir üretim ağırlıklı serbest bölgesi ve sanayi siteleriyle üretim merkezi olan Kayseri'ye dördüncü organize sanayi bölgesini de kazandırıyoruz. Yeni yatırımların olması ve mevcut işletmelerinde yeni pazarlara açılmasıyla lojistige olan ihtiyaç her geçen artacaktır. Bu nedenle bir an önce yeni bir lojistik merkez kurmalıyız” diye konuştu.  
Kayseri Nakliyeciler Sitesi'nde faaliyet gösteren Gülenyüz Nakliyat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Mutlu

Kayseri Nakliyeciler Sitesi'nde faaliyet gösteren Gülenyüz Nakliyat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Mutlu, Hacılar Belediye meclis üyesi olarak ta görev yapmakta. Mutlu,spor başta olmak üzere ilçemizde yapılan sosyal ve kültürel faaliyetlere firma olarak büyük katkı sağlamakta özellikle gençlerin spor yapması ve Hacılar Erciyes sporun BAL liginde ilçemizi en iyi şekilde temsil etmesi için her türlü katkıyı sunan Gülenyüz  Nakliyat, sektörde  büyümeye de devam ediyor.
 Mersin'de de kısa bir süre önce bir şube açan firma Mersin şubesi ile şubeleşmede ve ulusal bir firma olma yolunda ilk adımı attıklarını belirten Mutlu, sektörde önemli olan artık müşterilerine yerinde , iyi hizmet ve malın alınması, malın yüklemesi, ürünün kontrolden geçmesi, stok kontrolünün sağlanması, depolama ve ulaştırma gibi aşamaların planlanması çok büyük önem arz etmektedir. Şubeleşme ile bu operasyonları daha iyi yapmayı hedeflemekteyiz.
   Kayseri Ticaret Odası Meclis Üyesi ve 39. Meslek Komitesinde meclis üyesi olan Yük ve Yolcu Taşımacılığı Komitesi'nin de üyesi olarak sektörel anlamda faaliyetlerde bulunan Mutlu, Kayseri gibi bir sanayi şehrine böyle bir nakliyeciler sitesinin yakışmadığını, şehri yöneten kamu kurum ve kuruluşların yetkililerinden kendileri için bir an önce sağlıklı bir yerde yeni bir lojistik merkez inşa etmelerini beklediklerini söyledi. Yasin Mutlu; “Üç organize sanayi bölgesi, bir üretim ağırlıklı serbest bölgesi ve sanayi siteleriyle üretim merkezi olan Kayseri'ye dördüncü organize sanayi bölgesini de kazandırıyoruz. Yeni yatırımların olması ve mevcut işletmelerinde yeni pazarlara açılmasıyla lojistige olan ihtiyaç her geçen artacaktır. Bu nedenle bir an önce yeni bir lojistik merkez kurmalıyız” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.