SAKAR EŞMECİK CADDESİ’NDE ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI TAMAMLANIYOR

Gündem 02.08.2018 - 14:59, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2086+ kez okundu.
 

SAKAR EŞMECİK CADDESİ’NDE ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI TAMAMLANIYOR

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve Ak Parti Hacılar İlçe Başkanı Ahmet Övüç
    Belediyemiz 2018 yılı yatırım programında yer alan Sakar-Eşmecik Caddesinde, alt yapı çalışmalarının ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından asfalt serim çalışması gerçekleştiriliyor. Çalışmaları Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve Ak Parti Hacılar İlçe Başkanı Ahmet Övüç ile birlikte yerinde inceleyen Hacılar Belediye Başkan Vekili Bilal Özdoğan, çalışmanın hafta sonuna kadar tamamlanacağını söyledi.  Planladıkları yatırım programı çerçevesinde hareket ettiklerine vurgu yapan Özdoğan, “Belediyemiz tarafından Sakar-Eşmecik caddesinde altyapı çalışmaları tamamlanmıştı. Bugün itibariyle de 3 kilometre uzunluğunda ve 10 metre genişliğinde olan yolun asfalt serim çalışması Büyükşehir Belediyemiz tarafından gerçekleştiriliyor. Her zaman yanımızda ve destekçimiz olan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve ekibine teşekkür ediyor, yolun ilçe halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi. “Yol medeniyettir” diyor ve bu söylemimizi eylemimize yansıtıyoruz diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ise burada yaptığı açıklamada “Güne Hacılar ilçesi Sakar-Eşmecik bölgesindeki asfalt çalışmalarını inceleyerek başladık. Anadolu kültürünün vazgeçilmezlerinden “Bağ” kültürünün yoğun yaşandığı Sakar- Eşmecik bölgesinde 3 kilometre uzunluğunda 10 metre genişliğindeki yolun asfalt kaplamasını yapıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bağ bölgelerinin ana arter yolunda 8 bin ton asfalt dökerek tamamlayacağımız bu çalışmanın Hacılar-Hisarcık-Erciyes ve Organize Sanayi bağlantısı da düşünüldüğünde onbinlerce vatandaşımıza konforlu ulaşım sağlamış olacağız. Çalışmalarımızda iş disiplini ile birlikte samimiyeti de önemsiyoruz. Daire Başkanımız Ali Hasdal beyin bağından getirdiği domates, biber ve üzüm ile simit, kete ve közde demlenmiş çay ile kahvaltımızı yaptık. Büyükşehir Belediyesi olarak biz Kayseri için çalışan büyük bir aile gibiyiz. Bu birlikteliğimiz de şehrimizi imar ederken bizlere güç veriyor. Anadolu insanın misafirperverliği bizi her yerde karşılıyor. Bizi bağrına basan, hayır dualarını eksik etmeyen ve gözyaşlarını saklayamayan 73 yaşındaki Zeliha annemize de söz verdiğimiz gibi büyüyen ve gelişen Kayseri için 7x24 çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.  
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve Ak Parti Hacılar İlçe Başkanı Ahmet Övüç

 

 

Belediyemiz 2018 yılı yatırım programında yer alan Sakar-Eşmecik Caddesinde, alt yapı çalışmalarının ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından asfalt serim çalışması gerçekleştiriliyor. Çalışmaları Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve Ak Parti Hacılar İlçe Başkanı Ahmet Övüç ile birlikte yerinde inceleyen Hacılar Belediye Başkan Vekili Bilal Özdoğan, çalışmanın hafta sonuna kadar tamamlanacağını söyledi. 
Planladıkları yatırım programı çerçevesinde hareket ettiklerine vurgu yapan Özdoğan, “Belediyemiz tarafından Sakar-Eşmecik caddesinde altyapı çalışmaları tamamlanmıştı. Bugün itibariyle de 3 kilometre uzunluğunda ve 10 metre genişliğinde olan yolun asfalt serim çalışması Büyükşehir Belediyemiz tarafından gerçekleştiriliyor. Her zaman yanımızda ve destekçimiz olan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve ekibine teşekkür ediyor, yolun ilçe halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
“Yol medeniyettir” diyor ve bu söylemimizi eylemimize yansıtıyoruz diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ise burada yaptığı açıklamada “Güne Hacılar ilçesi Sakar-Eşmecik bölgesindeki asfalt çalışmalarını inceleyerek başladık. Anadolu kültürünün vazgeçilmezlerinden “Bağ” kültürünün yoğun yaşandığı Sakar- Eşmecik bölgesinde 3 kilometre uzunluğunda 10 metre genişliğindeki yolun asfalt kaplamasını yapıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bağ bölgelerinin ana arter yolunda 8 bin ton asfalt dökerek tamamlayacağımız bu çalışmanın Hacılar-Hisarcık-Erciyes ve Organize Sanayi bağlantısı da düşünüldüğünde onbinlerce vatandaşımıza konforlu ulaşım sağlamış olacağız. Çalışmalarımızda iş disiplini ile birlikte samimiyeti de önemsiyoruz. Daire Başkanımız Ali Hasdal beyin bağından getirdiği domates, biber ve üzüm ile simit, kete ve közde demlenmiş çay ile kahvaltımızı yaptık. Büyükşehir Belediyesi olarak biz Kayseri için çalışan büyük bir aile gibiyiz. Bu birlikteliğimiz de şehrimizi imar ederken bizlere güç veriyor. Anadolu insanın misafirperverliği bizi her yerde karşılıyor. Bizi bağrına basan, hayır dualarını eksik etmeyen ve gözyaşlarını saklayamayan 73 yaşındaki Zeliha annemize de söz verdiğimiz gibi büyüyen ve gelişen Kayseri için 7x24 çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.