ŞEHİT POLİS AHMET CİHAN KİLCİ KABRİ BAŞINDA ANILDI

Yaşam 17.04.2020 - 19:33, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2599+ kez okundu.
 

ŞEHİT POLİS AHMET CİHAN KİLCİ KABRİ BAŞINDA ANILDI

Ahmet Cihan Kilci, şehadetinin 3’üncü yılında Asri Mezarlık
  Tunceli’de meydana gelen helikopter kazası sonucu şehit olan polis memuru Ahmet Cihan Kilci, şehadetinin 3’üncü yılında Asri Mezarlık Polis Şehitliğindeki kabri başında anıldı. 2017 yılı Nisan Ayı’nın 18’inde Tunceli ilinin Pülümür İlçesi yakınlarında meydana gelen helikopter kazasında şehit olan 12 kişi arasında bulunan Şehit Polis Ahmet Cihan Kilci, şehadetinin 3’üncü yılında Kayseri Asri Mezarlık Polis Şehitliğindeki kabri başında dualarla anıldı. Şehit Kilci’nin annesi Fazilet ve Babası Ejder Kilci, Başkan Yardımcısı Ersel Elcuman ve şehidin yakınları ile birlikte şehitliği ziyaret eden Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, “Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve bekası, milletimizin huzuru için gece gündüz vatanın her yerinde görev yaparken şehadete eren kahraman polis memuru hemşerimiz Ahmet Cihan Kilci Kardeşimizi kabri başında ziyaret ettik. Tüm şehitlerimize dua ettik. Merhum Ahmet Kardeşimizin kıymetli, annesi Fazilet ablamıza, babası Ejder ağabeyimize ve yakınlarına taziyelerimizi ilettik. Vatanımızın bekası için memleketin her karış toprağında görev yaparken şehit olan vatan evlatlarına Allahtan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.  
Ahmet Cihan Kilci, şehadetinin 3’üncü yılında Asri Mezarlık

 

Tunceli’de meydana gelen helikopter kazası sonucu şehit olan polis memuru Ahmet Cihan Kilci, şehadetinin 3’üncü yılında Asri Mezarlık Polis Şehitliğindeki kabri başında anıldı.
2017 yılı Nisan Ayı’nın 18’inde Tunceli ilinin Pülümür İlçesi yakınlarında meydana gelen helikopter kazasında şehit olan 12 kişi arasında bulunan Şehit Polis Ahmet Cihan Kilci, şehadetinin 3’üncü yılında Kayseri Asri Mezarlık Polis Şehitliğindeki kabri başında dualarla anıldı.
Şehit Kilci’nin annesi Fazilet ve Babası Ejder Kilci, Başkan Yardımcısı Ersel Elcuman ve şehidin yakınları ile birlikte şehitliği ziyaret eden Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, “Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve bekası, milletimizin huzuru için gece gündüz vatanın her yerinde görev yaparken şehadete eren kahraman polis memuru hemşerimiz Ahmet Cihan Kilci Kardeşimizi kabri başında ziyaret ettik. Tüm şehitlerimize dua ettik. Merhum Ahmet Kardeşimizin kıymetli, annesi Fazilet ablamıza, babası Ejder ağabeyimize ve yakınlarına taziyelerimizi ilettik. Vatanımızın bekası için memleketin her karış toprağında görev yaparken şehit olan vatan evlatlarına Allahtan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.