27 YIL HAPİSLE ARANAN HÜKÜMLÜ, HACILAR'DA YAKALANDI

Asayiş 09.06.2021 - 19:04, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2637+ kez okundu.
 

27 YIL HAPİSLE ARANAN HÜKÜMLÜ, HACILAR'DA YAKALANDI

Kayseri'de 4 faklı suçtan aranma kaydı bulunan ve kesinleşmiş
Kayseri'de 4 faklı suçtan aranma kaydı bulunan ve kesinleşmiş 27 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası bulunan suç makinesi C.B Hacılar'da  Özel Harekat Polisinin de katıldığı drone destekli operasyonla yakalandı. Beraberinde yakalanan D.B.'nin ise Melikgazi Aile İçi Bürosunca arandığı   ortaya çıktı. Asayiş Şube Müdürlüğüne Aranan Şahıslar Büro Amirliği polisleri 2019 yılından beri firar olan ve hakkında kesinleşmiş 27 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası bulunan C.B.'nin Hacılar Akdam mahallesinde bir bağ evinde saklandığı ihbarını alan polis baskın düzenlendi. ' Kasten öldürme, Ruhsatsız silah taşıma, Güveni kötüye kullanma ve  hükümlünün kaçırılması gibi birçok suçtan aranan C.B bu sabah Özel Harekat Polisinin de katıldığı drone destekli operasyonla yakalandı.. Şüphelinin evinde pompalı tüfek, 5 mermi ele geçirildi. Öte yandan evde bulunan D.B.'nin Melikgazi ilçesi aile içi bürosunca arandığı belirlendi. Şüpheli C.B. işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kayseri'de 4 faklı suçtan aranma kaydı bulunan ve kesinleşmiş


Kayseri'de 4 faklı suçtan aranma kaydı bulunan ve kesinleşmiş 27 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası bulunan suç makinesi C.B Hacılar'da  Özel Harekat Polisinin de katıldığı drone destekli operasyonla yakalandı. Beraberinde yakalanan D.B.'nin ise Melikgazi Aile İçi Bürosunca arandığı   ortaya çıktı.
Asayiş Şube Müdürlüğüne Aranan Şahıslar Büro Amirliği polisleri 2019 yılından beri firar olan ve hakkında kesinleşmiş 27 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası bulunan C.B.'nin Hacılar Akdam mahallesinde bir bağ evinde saklandığı ihbarını alan polis baskın düzenlendi. ' Kasten öldürme, Ruhsatsız silah taşıma, Güveni kötüye kullanma ve  hükümlünün kaçırılması gibi birçok suçtan aranan C.B bu sabah Özel Harekat Polisinin de katıldığı drone destekli operasyonla yakalandı.. Şüphelinin evinde pompalı tüfek, 5 mermi ele geçirildi. Öte yandan evde bulunan D.B.'nin Melikgazi ilçesi aile içi bürosunca arandığı belirlendi. Şüpheli C.B. işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.