ÖZEL KAYSERİ OSB TEKNİK KOLEJİ “EĞİTİM VE ÜNİVERSİTE TERCİH FUARI’NA” KATILDI

Gündem 27.02.2018 - 08:19, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 3564+ kez okundu.
 

ÖZEL KAYSERİ OSB TEKNİK KOLEJİ “EĞİTİM VE ÜNİVERSİTE TERCİH FUARI’NA” KATILDI

Eğitim ve Üniversite Tercih Fuarı adı ile
Eğitim ve Üniversite Tercih Fuarı adı ile Kadir Has Kongre Merkezinde düzenlenen ve üniversiteliler ile öğrencileri buluşturan fuara Özel Kayseri OSB Teknik Koleji 11. ve 12. Sınıf öğrencileri ile beraber okul idarecileri katıldı. Aydınlık yarınlarımızın teminatı olan öğrencilerimizin geleceğe hazırlamasına katkı sağlayacak  Eğitim ve Üniversite Tercih Fuarı 26-27 Şubat tarihlerinde ziyaretçileri ağırlamaya devam edecek.
Eğitim ve Üniversite Tercih Fuarı adı ile

Eğitim ve Üniversite Tercih Fuarı adı ile Kadir Has Kongre Merkezinde düzenlenen ve üniversiteliler ile öğrencileri buluşturan fuara Özel Kayseri OSB Teknik Koleji 11. ve 12. Sınıf öğrencileri ile beraber okul idarecileri katıldı.

Aydınlık yarınlarımızın teminatı olan öğrencilerimizin geleceğe hazırlamasına katkı sağlayacak  Eğitim ve Üniversite Tercih Fuarı 26-27 Şubat tarihlerinde ziyaretçileri ağırlamaya devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.