12 BİNGÖL MAÇINDA KARA GÜN

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.12.2023 - 18:00, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1464+ kez okundu.
 

12 BİNGÖL MAÇINDA KARA GÜN

20.12.2023 Bugün 12 Bingöl-Hacılar Erciyesspor
20.12.2023 Bugün 12 Bingöl-Hacılar Erciyesspor mücadelesinde uzatmalar da bulduğumuz golün gerçekleştiği pozisyon hemen öncesinde  saha kenarında top toplayıcı 12 Bingöl alt yapı oyunucusunun saha bilerek attığı 2. Top sonrası pozisyonun gol ile sonuçlandıktan sonra maçın hakemi Hacılar Erciyessporun golünü iptal etti.   Top toplayıcı tarafından bilerek atılan top sonrası iptal edilen gol sonrası Hacılar Erciyes Spor Yöneticileri tarafından gazetemize yapılan açıklamada maçın Türkiye futbol federasyonuna ve savcılığa şikayette bulunacaklarını böyle bir skandalın peşinin bırakılmayacağını belittiler.
20.12.2023 Bugün 12 Bingöl-Hacılar Erciyesspor

20.12.2023 Bugün 12 Bingöl-Hacılar Erciyesspor mücadelesinde uzatmalar da bulduğumuz golün gerçekleştiği pozisyon hemen öncesinde  saha kenarında top toplayıcı 12 Bingöl alt yapı oyunucusunun saha bilerek attığı 2. Top sonrası pozisyonun gol ile sonuçlandıktan sonra maçın hakemi Hacılar Erciyessporun golünü iptal etti.

 

Top toplayıcı tarafından bilerek atılan top sonrası iptal edilen gol sonrası Hacılar Erciyes Spor Yöneticileri tarafından gazetemize yapılan açıklamada maçın Türkiye futbol federasyonuna ve savcılığa şikayette bulunacaklarını böyle bir skandalın peşinin bırakılmayacağını belittiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.