ERCİYES HOLDİNG'DE SATIŞ BAŞLADI

Ekonomi 15.01.2024 - 13:02, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 3374+ kez okundu.
 

ERCİYES HOLDİNG'DE SATIŞ BAŞLADI

Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin’den satış sürecine ilişkin yeni bir açıklama geldi.
Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin’den satış sürecine ilişkin yeni bir açıklama geldi. Satışa çıkarılan ilk şirket belli oldu Satış sürecinin Bursa’da bulunan 2019 yılında kurulan “Weavers” şirketi ile başladığını duyurdu. Detayların web siteleri üzerinden paylaşıldğını söyleyen Ertekin, “Bugün 15 Ocak 2024 Pazartesi ve Bismillah diyerek satış sürecini Bursa’da bulunan 2019 yılında kurduğumuz ‘Weavers’ şirketimiz ile başlatıyoruz. İlgilenen potansiyel alıcılar için tüm detaylar web sitelerimizde, basın bültenlerimizde ve duyurularımızda mevcut.  Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu- TMSF kurulduğu günden beri bu tür satış ihalelerini başarı ile, en ufak dedikoduya yer vermeyecek şeffaflıkta yapmıştır. Sahibi TC Hazine’si olan Erciyes Anadolu Holding şirketlerinin satışı da aynı şeffaflık içinde tüm potansiyel alıcıların duyması sağlanarak ve TC Hazinesinin menfaatleri gözetilerek yapılacaktır.” dedi.
Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin’den satış sürecine ilişkin yeni bir açıklama geldi.

Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin’den satış sürecine ilişkin yeni bir açıklama geldi. Satışa çıkarılan ilk şirket belli oldu Satış sürecinin Bursa’da bulunan 2019 yılında kurulan “Weavers” şirketi ile başladığını duyurdu. Detayların web siteleri üzerinden paylaşıldğını söyleyen Ertekin, “Bugün 15 Ocak 2024 Pazartesi ve Bismillah diyerek satış sürecini Bursa’da bulunan 2019 yılında kurduğumuz ‘Weavers’ şirketimiz ile başlatıyoruz. İlgilenen potansiyel alıcılar için tüm detaylar web sitelerimizde, basın bültenlerimizde ve duyurularımızda mevcut. 

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu- TMSF kurulduğu günden beri bu tür satış ihalelerini başarı ile, en ufak dedikoduya yer vermeyecek şeffaflıkta yapmıştır. Sahibi TC Hazine’si olan Erciyes Anadolu Holding şirketlerinin satışı da aynı şeffaflık içinde tüm potansiyel alıcıların duyması sağlanarak ve TC Hazinesinin menfaatleri gözetilerek yapılacaktır.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.