MHP HACILAR TEŞKİLATI SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZLI BAŞLADI

Siyaset 09.05.2018 - 14:10, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 3366+ kez okundu.
 

MHP HACILAR TEŞKİLATI SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZLI BAŞLADI

.Baloğlu, biliyoruz ki bu vatana ihanet edenler eninde sonunda
  MHP Hacılar ilçe teşkilatı yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirerek seçim çalışmalarında nasıl bir yol izleyeceklerinin yol haritasını belirlediler. Hacılar ilçe teşkilatında gerçekleştirilen toplantıya ilçe yönetimi ve MHP’ye gönül veren üyeleri katıldı. Hacılar ilçe başkanı Mustafa Baloğlu 24 Haziran 2018 de yapılacak olan seçimlerde liderimiz Devlet Bahçeli’nin çizdiği istikamet doğrultusunda, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde  partimize yaraşır bir sonuç elde etmek için çalışmalarımıza başladık. İlçemize  gelenler ilk olarak MHP bayrakları ile karşılanmakta.  Bizde yönetim olarak, önümüzdeki günlerde nasıl bir çalışma yapacağımıza yönelik yol haritamızı arkadaşlarımızla yaptığımız istişarelerle belirledik. Milliyetçi Hareket Partisi lideri, sayın Devlet Bahçeli’nin milletin bekası için yaptığı fedakarlıkları toplumumuz çok iyi görmekte.  Sayın Bahçeli önce partim ve ben diyenlere ders verircesine, önce milletin bekası demiş, millet ve devlet için kimsenin cesaret edemeyeceği riskler alarak bütün vatandaşlarımıza ülkenin bekası için neler yapıla bileceğini kanıtlatmıştır. Bizlerde teşkilat olarak liderimize inandık ve onun yolunda mücadelemizi sürdürdük. Seçim sürecinde de bu çalışmalarımız artarak devam edecek. Amacımız partimize vatandaşlarımızın gösterdiği teveccühü sandıklara taşımak, bunun  için var gücümüzle gayret göstereceğiz .Baloğlu,  biliyoruz ki bu vatana ihanet edenler eninde sonunda hak ettikleri cezayı bulmuşlardır. Bundan sonrada bu değişmeyecek dedi
.Baloğlu, biliyoruz ki bu vatana ihanet edenler eninde sonunda

 

MHP Hacılar ilçe teşkilatı yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirerek seçim çalışmalarında nasıl bir yol izleyeceklerinin yol haritasını belirlediler. Hacılar ilçe teşkilatında gerçekleştirilen toplantıya ilçe yönetimi ve MHP’ye gönül veren üyeleri katıldı.

Hacılar ilçe başkanı Mustafa Baloğlu 24 Haziran 2018 de yapılacak olan seçimlerde liderimiz Devlet Bahçeli’nin çizdiği istikamet doğrultusunda, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde  partimize yaraşır bir sonuç elde etmek için çalışmalarımıza başladık. İlçemize  gelenler ilk olarak MHP bayrakları ile karşılanmakta.  Bizde yönetim olarak, önümüzdeki günlerde nasıl bir çalışma yapacağımıza yönelik yol haritamızı arkadaşlarımızla yaptığımız istişarelerle belirledik. Milliyetçi Hareket Partisi lideri, sayın Devlet Bahçeli’nin milletin bekası için yaptığı fedakarlıkları toplumumuz çok iyi görmekte.  Sayın Bahçeli önce partim ve ben diyenlere ders verircesine, önce milletin bekası demiş, millet ve devlet için kimsenin cesaret edemeyeceği riskler alarak bütün vatandaşlarımıza ülkenin bekası için neler yapıla bileceğini kanıtlatmıştır. Bizlerde teşkilat olarak liderimize inandık ve onun yolunda mücadelemizi sürdürdük. Seçim sürecinde de bu çalışmalarımız artarak devam edecek. Amacımız partimize vatandaşlarımızın gösterdiği teveccühü sandıklara taşımak, bunun  için var gücümüzle gayret göstereceğiz .Baloğlu,  biliyoruz ki bu vatana ihanet edenler eninde sonunda hak ettikleri cezayı bulmuşlardır. Bundan sonrada bu değişmeyecek dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.