ŞAHLANIŞ DÖNEMİNİ GENÇLERİMİZLE BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.04.2023 - 14:29, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 3342+ kez okundu.
 

ŞAHLANIŞ DÖNEMİNİ GENÇLERİMİZLE BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ

Türkiye’nin kaderini belirleyeceği 14 Mayıs seçimlerine her geçen gün yaklaşmaktayız.
Türkiye’nin kaderini belirleyeceği 14 Mayıs seçimlerine her geçen gün yaklaşmaktayız. Gençliğimizin vermiş olduğu dinamizm ve heyecan, ülkemize ve şehrimize hizmet etme gayemizi sürekli diri tutmakta ve bu arzumuz her geçen gün kuvvetlenerek artmaktadır. Gençlik Buluşmaları düzenleyerek gençlerimizin sorunlarını, talep ve beklentilerini dinleyip çözümler üretecek ve güçlü yarınlarımızı hep birlikte inşa edeceğiz.                AK Parti iktidarımızın ilk gününden bugüne kadar özellikle Türkiye’mizin son 10 yıl içerisindeki değişimini ve gelişimini incelediğimizde çok geniş bir yelpazede atılımlar yaptığımızı görmek mümkündür. Bütün üretim sektörlerinde millileşmenin yüzdesi artırılmış, Havacılık&Savunma sanayisinde ortaya konan eserler ülkemizi bölgesinde kuvvetli bir aktör konumuna yükseltmiş, Ulaşım alanında inşa edilmiş eserler (yol, köprü, tünel, havaalanı) ülkemizi dünyaya açılan lojistik üssü haline getirmiş, Otomotiv alanında hayata geçirilen yerli otomobilimiz çevreci bir yaklaşımla geliştirilerek ülkemizin bu pazardaki muhtemel payını da genişletecektir. Nihai olarak Sn. Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu Türkiye Yüzyılı vizyonumuzla ve bu kapsamda hedeflenen projelerle ülkemizin muasır medeniyet çıtasının da üstünde seyredeceğine olan inancımız tamdır.                Coğrafi konum itibariyle Asya ile Avrupa arasında köprü vazifesi gören ülkemiz, kültür mirası bakımından da oldukça zengin bir birikime sahiptir. 3 kıtada hüküm süren Şanlı ecdadımızın elbette bu başarısının altında Türk Devlet Geleneği ve bilimsel gelişmelere gösterdikleri ilgi ve alaka yatmaktadır. Bu devlet geleneğini sürdürmek ve asra imza atacak projeleri hayata geçirmekte AK Partimize kısmet olmuştur. Her alanda ülkemizi kalkındırmak için ihtiyaç duyulan Genç Dimağlar vatan topraklarımızda filizlenmiştir. Ülkemizin geleceği ve teminatı olarak biz gençlere çok büyük vazifeler ve sorumluluklar düşmektedir. İçeride ve dışarıda ülkemizin prangalarından kurtulup kalkınmasını istemeyen karanlık mihrakların algılarına alet olmayan, karamsarlığa ve yılgınlığa düşmeyen, kendi inanç ve değerlerine düşman olmayıp milli ve manevi değerler ışığında yükselişin mümkün olabileceğine inanan azimli, kararlı ve çalışkan bir Gençlikle bu hedeflere ulaşmak mümkündür. Bu hissiyatla genç kardeşlerimizden kendilerine ve ülkemizin parlak geleceğine olan inançlarını asla kaybetmemelerini tavsiye ediyor, aksine 14 Mayıs’ta kazanacağımız zaferle Şahlanış Dönemini hep birlikte inşa edeceğimize söz veriyorum.
Türkiye’nin kaderini belirleyeceği 14 Mayıs seçimlerine her geçen gün yaklaşmaktayız.

Türkiye’nin kaderini belirleyeceği 14 Mayıs seçimlerine her geçen gün yaklaşmaktayız. Gençliğimizin vermiş olduğu dinamizm ve heyecan, ülkemize ve şehrimize hizmet etme gayemizi sürekli diri tutmakta ve bu arzumuz her geçen gün kuvvetlenerek artmaktadır. Gençlik Buluşmaları düzenleyerek gençlerimizin sorunlarını, talep ve beklentilerini dinleyip çözümler üretecek ve güçlü yarınlarımızı hep birlikte inşa edeceğiz.

               AK Parti iktidarımızın ilk gününden bugüne kadar özellikle Türkiye’mizin son 10 yıl içerisindeki değişimini ve gelişimini incelediğimizde çok geniş bir yelpazede atılımlar yaptığımızı görmek mümkündür. Bütün üretim sektörlerinde millileşmenin yüzdesi artırılmış, Havacılık&Savunma sanayisinde ortaya konan eserler ülkemizi bölgesinde kuvvetli bir aktör konumuna yükseltmiş, Ulaşım alanında inşa edilmiş eserler (yol, köprü, tünel, havaalanı) ülkemizi dünyaya açılan lojistik üssü haline getirmiş, Otomotiv alanında hayata geçirilen yerli otomobilimiz çevreci bir yaklaşımla geliştirilerek ülkemizin bu pazardaki muhtemel payını da genişletecektir. Nihai olarak Sn. Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu Türkiye Yüzyılı vizyonumuzla ve bu kapsamda hedeflenen projelerle ülkemizin muasır medeniyet çıtasının da üstünde seyredeceğine olan inancımız tamdır.

               Coğrafi konum itibariyle Asya ile Avrupa arasında köprü vazifesi gören ülkemiz, kültür mirası bakımından da oldukça zengin bir birikime sahiptir. 3 kıtada hüküm süren Şanlı ecdadımızın elbette bu başarısının altında Türk Devlet Geleneği ve bilimsel gelişmelere gösterdikleri ilgi ve alaka yatmaktadır. Bu devlet geleneğini sürdürmek ve asra imza atacak projeleri hayata geçirmekte AK Partimize kısmet olmuştur. Her alanda ülkemizi kalkındırmak için ihtiyaç duyulan Genç Dimağlar vatan topraklarımızda filizlenmiştir. Ülkemizin geleceği ve teminatı olarak biz gençlere çok büyük vazifeler ve sorumluluklar düşmektedir. İçeride ve dışarıda ülkemizin prangalarından kurtulup kalkınmasını istemeyen karanlık mihrakların algılarına alet olmayan, karamsarlığa ve yılgınlığa düşmeyen, kendi inanç ve değerlerine düşman olmayıp milli ve manevi değerler ışığında yükselişin mümkün olabileceğine inanan azimli, kararlı ve çalışkan bir Gençlikle bu hedeflere ulaşmak mümkündür. Bu hissiyatla genç kardeşlerimizden kendilerine ve ülkemizin parlak geleceğine olan inançlarını asla kaybetmemelerini tavsiye ediyor, aksine 14 Mayıs’ta kazanacağımız zaferle Şahlanış Dönemini hep birlikte inşa edeceğimize söz veriyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.