YOL YOK DİYE YOLDAN GERİ DÖNEN DEĞİL, YOL YOK DİYE YOL AÇAN LİDERE SEVDALIYIZ

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.03.2023 - 10:04, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2769+ kez okundu.
 

YOL YOK DİYE YOLDAN GERİ DÖNEN DEĞİL, YOL YOK DİYE YOL AÇAN LİDERE SEVDALIYIZ

28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinden Ak Parti'den Kayseri milletvekilliği aday adaylığı
28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinden Ak Parti'den Kayseri milletvekilliği aday adaylığı na başvuran Ömer AVCI gazetemize açıklamalarda bulundu. AVICI; 1991 yılında Hacılar/Kayseri’de dünyaya geldim. İlk ve Ortaöğrenimimi memleketimde tamamladıktan sonra Lisans Eğitimi için 2009 yılında İstanbul Üniversitesi/Siyasal Bilgiler Fakültesi’ne yerleştim. 2013 yılında başarıyla tamamladığım Lisans Eğitiminin ardından Tekstil Sektöründe faaliyet gösteren şirketimizde iş hayatına başladım. Bugün Genel Müdür Yardımcısı olarak vazifemi sürdürmekteyim. Evli ve 2 çocuk babasıyım. İyi seviyede İngilizce bilmekteyim. Yol yok diye yoldan geri dönen değil, yol yok diye yol açan Lidere sevdalıyız. Dava Liderimiz Sn. Cumhurbaşkanımızın hedeflediği Türkiye Yüzyılı’nın inşaası ve ihyasında ülkemizin üreten ve değişim&dönüşüme açık gençlerinin sesi ve temsilcisi olarak bu yola baş koymuş bulunuyoruz. Şehrimize ve Ülkemize gençliğimizin dinamizminden güç alarak layık olduğu ilgi ve hizmeti sunmak temel hedefimizdir. Bu kutlu yolda şahsıma, teşkilatımıza ve partimize destek veren her bir vatandaşımıza saygı ve sevgilerimi sunuyorum.    
28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinden Ak Parti'den Kayseri milletvekilliği aday adaylığı

28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinden Ak Parti'den Kayseri milletvekilliği aday adaylığı na başvuran Ömer AVCI gazetemize açıklamalarda bulundu. AVICI; 1991 yılında Hacılar/Kayseri’de dünyaya geldim. İlk ve Ortaöğrenimimi memleketimde tamamladıktan sonra Lisans Eğitimi için 2009 yılında İstanbul Üniversitesi/Siyasal Bilgiler Fakültesi’ne yerleştim. 2013 yılında başarıyla tamamladığım Lisans Eğitiminin ardından Tekstil Sektöründe faaliyet gösteren şirketimizde iş hayatına başladım. Bugün Genel Müdür Yardımcısı olarak vazifemi sürdürmekteyim. Evli ve 2 çocuk babasıyım. İyi seviyede İngilizce bilmekteyim.

Yol yok diye yoldan geri dönen değil, yol yok diye yol açan Lidere sevdalıyız. Dava Liderimiz Sn. Cumhurbaşkanımızın hedeflediği Türkiye Yüzyılı’nın inşaası ve ihyasında ülkemizin üreten ve değişim&dönüşüme açık gençlerinin sesi ve temsilcisi olarak bu yola baş koymuş bulunuyoruz. Şehrimize ve Ülkemize gençliğimizin dinamizminden güç alarak layık olduğu ilgi ve hizmeti sunmak temel hedefimizdir. Bu kutlu yolda şahsıma, teşkilatımıza ve partimize destek veren her bir vatandaşımıza saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.