AHMET TANDOĞAN
Köşe Yazarı
AHMET TANDOĞAN
 

HACILAR’DAN AK PARTİ EN FAZLA KAÇ OY ALIR

  Ak parti Kayseri’de en fazla oyu, Hacılar’dan alıyor. Bu yerel seçimlerde de oy oranı % 60’lar civarına düşüyor.   Önümüzde bir yerel seçim var.Her ne kadar yerel seçimlerde genel seçimlere oranla AK parti daha az oy alsa da yapılacak doğru tespitle ve doğru bir adayla yerel seçimlerde % 90’ lara yaklaşan bir oy oranına ulaşa bilir. Bunun birinci önceliği iyi bir belediye başkan adayı tespit etmek ve biz kimi aday korsak kazanır nasılsa anlayışından sıyrılarak öyle bir aday çıkartalım ki vizyonuyla çalışmalarıyla ve örnek davranışlarıyla partiyi ve Hacıları en iyi şekilde temsil  edecek bir aday olmalı. Bu adayın bir vizyonu, ve projeleri olmalı. Ama gerçekten bir vizyonu olmalı. Halkın karşısına çıkarak yol yapacağım, asfalt dökeceğim, çöp toplayacağım, sinekleri avlayacağım , ev yapacağım gibi rutin hizmetleri proje olarak halka anlatacak biri olamamalı. Aday olacak kişi ben Hacılara çimento olacağım, ilçede kopan birlikteliği yeniden tesis edeceğim,  ilçem için çalışacağım ve buradan yazamayacağımız birçok mesele benim meselem olacak diyebilen ,Hacılar’da  vatandaşın huzuru için madden ve manen ne yapılması gerekiyorsa kimseden korkmadan ilçem ve vatandaşım için yapacağım diyen biri olmalı. Aday olacak kişinin siyasi bir ikbal amacı olmalı. Ben Hacılar’dan çalışmaya başlayacağım . Ama burada yapacağım hizmetlerle vatandaşların ve Kayseri’deki siyasilerin dikkatini çekeceğin daha yüksek yerlere aday olacağım demeli.   Günümü burada geçireyim huzurlu bir şekilde emekli olayım kaygısı güden biri aday olmamalı. Projeleri büyük olmalı o kadar ufku geniş olmalı ki vatandaşlara projelerini açıkladığı zaman herkes yok artık, buda amma uçuk bir proje yapması zor ama yapılırsa Hacılar ban başka bir yer olur demeli. Halkın içinden    halka yakın olmalı, 08-17.00 çalışırım gerisine karışmam dememeli. Esnaftan sokaklardaki vatandaşlara kadar sık sık ziyaretlerde bulunarak birinci ağızdan sorunları dinlemeli ,  yaptıkları hizmetler ve vatandaşa karşı olan tutumu ile herkesin saygısını ve sevgisini kazanmalı. Devletin ve milletin malını kimseye peşkeş çekmemeli, yaptığı harcamalarla birilerini memnun etmek için çalışmamalı. Personeli hatalı bir iş yaparsak diye korkmalı ve işini düzgün yapmak için çalışmalı. Kimseyi kayırmamalı işi ehline vermeli, öyle adil olmalı ki ,personel  ben şunun adamıyım bana kimse dokunmaz diyerek hava atmamalı. Arkadaş ben hakkıyla iş mi yaparım başkanda hakkıyla çalışan personelini korur diyerek korkmadan görevini yapmalı . Hacılar’reis olacak kişi  KARA REİS gibi otoriter, HALİL ÇAVUŞOĞLU gibi çalışkan ve  millet malına sahip olan, ikisinin karışımı bir başkan olmalı Yani kısacası birilerinin korkusuyla hareket eden değil. Allah korkusu olan, birileri yönetmeli Hacıları. AK PARTİ BU VASIFLARDA BİR ADAY BULURSA % 90 GARANTİ    
Ekleme Tarihi: 25 Ekim 2018 - Perşembe
AHMET TANDOĞAN

HACILAR’DAN AK PARTİ EN FAZLA KAÇ OY ALIR

 

Ak parti Kayseri’de en fazla oyu, Hacılar’dan alıyor. Bu yerel seçimlerde de oy oranı % 60’lar civarına düşüyor.  

Önümüzde bir yerel seçim var.Her ne kadar yerel seçimlerde genel seçimlere oranla AK parti daha az oy alsa da yapılacak doğru tespitle ve doğru bir adayla yerel seçimlerde % 90’ lara yaklaşan bir oy oranına ulaşa bilir.

Bunun birinci önceliği iyi bir belediye başkan adayı tespit etmek ve biz kimi aday korsak kazanır nasılsa anlayışından sıyrılarak öyle bir aday çıkartalım ki vizyonuyla çalışmalarıyla ve örnek davranışlarıyla partiyi ve Hacıları en iyi şekilde temsil  edecek bir aday olmalı.

Bu adayın bir vizyonu, ve projeleri olmalı. Ama gerçekten bir vizyonu olmalı. Halkın karşısına çıkarak yol yapacağım, asfalt dökeceğim, çöp toplayacağım, sinekleri avlayacağım , ev yapacağım gibi rutin hizmetleri proje olarak halka anlatacak biri olamamalı.

Aday olacak kişi ben Hacılara çimento olacağım, ilçede kopan birlikteliği yeniden tesis edeceğim,  ilçem için çalışacağım ve buradan yazamayacağımız birçok mesele benim meselem olacak diyebilen ,Hacılar’da  vatandaşın huzuru için madden ve manen ne yapılması gerekiyorsa kimseden korkmadan ilçem ve vatandaşım için yapacağım diyen biri olmalı.

Aday olacak kişinin siyasi bir ikbal amacı olmalı. Ben Hacılar’dan çalışmaya başlayacağım . Ama burada yapacağım hizmetlerle vatandaşların ve Kayseri’deki siyasilerin dikkatini çekeceğin daha yüksek yerlere aday olacağım demeli.   Günümü burada geçireyim huzurlu bir şekilde emekli olayım kaygısı güden biri aday olmamalı.

Projeleri büyük olmalı o kadar ufku geniş olmalı ki vatandaşlara projelerini açıkladığı zaman herkes yok artık, buda amma uçuk bir proje yapması zor ama yapılırsa Hacılar ban başka bir yer olur demeli.

Halkın içinden    halka yakın olmalı, 08-17.00 çalışırım gerisine karışmam dememeli. Esnaftan sokaklardaki vatandaşlara kadar sık sık ziyaretlerde bulunarak birinci ağızdan sorunları dinlemeli ,  yaptıkları hizmetler ve vatandaşa karşı olan tutumu ile herkesin saygısını ve sevgisini kazanmalı.

Devletin ve milletin malını kimseye peşkeş çekmemeli, yaptığı harcamalarla birilerini memnun etmek için çalışmamalı.

Personeli hatalı bir iş yaparsak diye korkmalı ve işini düzgün yapmak için çalışmalı.

Kimseyi kayırmamalı işi ehline vermeli, öyle adil olmalı ki ,personel  ben şunun adamıyım bana kimse dokunmaz diyerek hava atmamalı. Arkadaş ben hakkıyla iş mi yaparım başkanda hakkıyla çalışan personelini korur diyerek korkmadan görevini yapmalı .

Hacılar’reis olacak kişi  KARA REİS gibi otoriter, HALİL ÇAVUŞOĞLU gibi çalışkan ve  millet malına sahip olan, ikisinin karışımı bir başkan olmalı

Yani kısacası birilerinin korkusuyla hareket eden değil. Allah korkusu olan, birileri yönetmeli Hacıları.

AK PARTİ BU VASIFLARDA BİR ADAY BULURSA % 90 GARANTİ

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.