AHMET TANDOĞAN
Köşe Yazarı
AHMET TANDOĞAN
 

KURT; BEN BU DEMİRCİYE NE YAPTIM Kİ….

Kayseri’de ayın modası ilimizin ekonomisinin büyük bölümümü yönlendiren  holdinge saldırmak. Elinde yetki lirini kullanarak saldırıyor. Bazı gazete ve sosyal medyada Tüsiad tarafından gerçekleştirilen ziyareti sadece holding tarafından gerçekleştirilmiş gibi lanse edilerek hakaretler edilmekte, bunu birçok kesimden insanlar yapmakta ama benim garibime giden bu hakaret vari paylaşımlara hemşerilerimizindi destek vermesi. Bu noktada benim aklıma şu fıkra geliyor,      Köyün birine kurt dadanmış, köyün köpekleri toplanmışlar arkadaş bu kurt köye zarar veriyor hep birlikte şunu yakalayalım demişler gece olunca kurt köye gelmiş köpekler hep birlikte saldırmışlar, kurt can havliyle kaçmaya başlamış belli bir süre sonra bütün köpekler kurdun peşini bırakmış kurt köyün çıkışında arkasına bakmış ki bir köpek hala kendisini kovalamakta, hayretle düşünmeye  başlamış. Arkadaş çobanın koyununu yedik, kasabın etini yedik, çiftçinin tavuğunu yedik,  bu demirciye ne yaptım ki onun köpek hala beni kovalıyor.  
Ekleme Tarihi: 28 Temmuz 2015 - Salı
AHMET TANDOĞAN

KURT; BEN BU DEMİRCİYE NE YAPTIM Kİ….

Kayseri’de ayın modası ilimizin ekonomisinin büyük bölümümü yönlendiren  holdinge saldırmak. Elinde yetki lirini kullanarak saldırıyor. Bazı gazete ve sosyal medyada Tüsiad tarafından gerçekleştirilen ziyareti sadece holding tarafından gerçekleştirilmiş gibi lanse edilerek hakaretler edilmekte, bunu birçok kesimden insanlar yapmakta ama benim garibime giden bu hakaret vari paylaşımlara hemşerilerimizindi destek vermesi.

Bu noktada benim aklıma şu fıkra geliyor,

     Köyün birine kurt dadanmış, köyün köpekleri toplanmışlar arkadaş bu kurt köye zarar veriyor hep birlikte şunu yakalayalım demişler gece olunca kurt köye gelmiş köpekler hep birlikte saldırmışlar, kurt can havliyle kaçmaya başlamış belli bir süre sonra bütün köpekler kurdun peşini bırakmış kurt köyün çıkışında arkasına bakmış ki bir köpek hala kendisini kovalamakta, hayretle düşünmeye  başlamış. Arkadaş çobanın koyununu yedik, kasabın etini yedik, çiftçinin tavuğunu yedik,  bu demirciye ne yaptım ki onun köpek hala beni kovalıyor.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.