AHMET TANDOĞAN
Köşe Yazarı
AHMET TANDOĞAN
 

ÖZÜR DİLERİZ HOCAM (OLMAZ DİYE BİR ŞEY YOKMUŞ)

  Yıllarca ilçemize de görev yaptınız. Sizinle hiçbir zaman yıldızımız barışmadı. İlçe Mili eğitim müdürlüğünden başlayarak, her zaman gazetemizde şunu yapsan daha iyi olur diyerek eleştirdik. Daha sonra Hacılar belediyesine başkan yardımcısı oldunuz.  Eleştirilerimize devam ettik.  Eleştirilerimiz her zaman elinizde imkân varken, niçin daha iyi projeler yapmıyorsunuz yönünde olmuştu.  Ama siz Hacılara ve Hacılar insanına her zaman saygılı davrandınız. Hiç kimseye yukardan bakmadınız. Bizlerle yaptığımız eleştirilerden dolayı her ne kadar bir kırgınlığınız olsada.  Karşılıklı saygısızlıklar olmadı.  Her kim karşınıza gelirse gelsin saygılı ifadelerle hitap ettiniz, kırmadınız, dökmediniz.  Belediyede yapılacak olan harcamalarda azami dikkat gösterdiniz.  Birilerine teslim olup, yapılan harcamalarda sadece imza atmadınız. Kontrolü hiçbir zaman elinizden bırakmadınız.  Sabah mesainize saatimde başladınız, Akşamları yapılanları kontrol ettikten sonra en son belediyeden ayrıldınız.  Belediyenin harcamaları konusunda israf etmemek için elinizden gelen gayreti gösterirdiniz.  En önemlisi işinizi severdiniz.  Hacılar belediyesini ve Hacılar halkını geçim kapısı olarak görmezdiniz. Sabah işinize ya kendi aracınızla gelirdiniz, ya da toplu taşıma aracını kullanırdınız.  O yıllarda yapıtımız eleştirilerin yine arkasındayız, ilçeye daha büyük projeler yapıla bilirdi, yapılmadı. Ama borçsuz, kasasında parası olan gayrimenkulleri olan bir belediyemiz vardı. Sizin Belediye başkan yardımcılığı döneminiz için.   İki yıl önce size bu şekilde bir özür yazısı yazacaksın deseler hiç ihtimal yok derdim.  FAKAT OLMAZ DİYE BİR ŞEY YOKMUŞ SAYGILARIMLA HOCAM.
Ekleme Tarihi: 19 Şubat 2018 - Pazartesi
AHMET TANDOĞAN

ÖZÜR DİLERİZ HOCAM (OLMAZ DİYE BİR ŞEY YOKMUŞ)

 

Yıllarca ilçemize de görev yaptınız. Sizinle hiçbir zaman yıldızımız barışmadı.

İlçe Mili eğitim müdürlüğünden başlayarak, her zaman gazetemizde şunu yapsan daha iyi olur diyerek eleştirdik.

Daha sonra Hacılar belediyesine başkan yardımcısı oldunuz.  Eleştirilerimize devam ettik. 

Eleştirilerimiz her zaman elinizde imkân varken, niçin daha iyi projeler yapmıyorsunuz yönünde olmuştu.

 Ama siz Hacılara ve Hacılar insanına her zaman saygılı davrandınız. Hiç kimseye yukardan bakmadınız. Bizlerle yaptığımız eleştirilerden dolayı her ne kadar bir kırgınlığınız olsada.  Karşılıklı saygısızlıklar olmadı.

 Her kim karşınıza gelirse gelsin saygılı ifadelerle hitap ettiniz, kırmadınız, dökmediniz.  Belediyede yapılacak olan harcamalarda azami dikkat gösterdiniz.

 Birilerine teslim olup, yapılan harcamalarda sadece imza atmadınız. Kontrolü hiçbir zaman elinizden bırakmadınız.

 Sabah mesainize saatimde başladınız, Akşamları yapılanları kontrol ettikten sonra en son belediyeden ayrıldınız. 

Belediyenin harcamaları konusunda israf etmemek için elinizden gelen gayreti gösterirdiniz.  En önemlisi işinizi severdiniz.

 Hacılar belediyesini ve Hacılar halkını geçim kapısı olarak görmezdiniz. Sabah işinize ya kendi aracınızla gelirdiniz, ya da toplu taşıma aracını kullanırdınız.

 O yıllarda yapıtımız eleştirilerin yine arkasındayız, ilçeye daha büyük projeler yapıla bilirdi, yapılmadı. Ama borçsuz, kasasında parası olan gayrimenkulleri olan bir belediyemiz vardı.

Sizin Belediye başkan yardımcılığı döneminiz için.   İki yıl önce size bu şekilde bir özür yazısı yazacaksın deseler hiç ihtimal yok derdim.  FAKAT OLMAZ DİYE BİR ŞEY YOKMUŞ SAYGILARIMLA HOCAM.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.