AHMET TANDOĞAN
Köşe Yazarı
AHMET TANDOĞAN
 

HACILAR'DAN KİMLER MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLACAK

2015 Seçimlerinde Hacılar'dan milletvekili adayı olmak isteyen veya gönlünden vekillik geçen, çok isim vardır. Fakat kimler cesaret ederek, ben aday adayıyım diyecek . Hacılar'daki partilerin aldıkları oy oranlarına bakarsak ve siyasette bir vefa varsa Hacılar'da en yüksek oyu alan AK partiden kim aday adayı olacak merakla beklemekteyiz. Ak parti için muhtemel aday adaylarını sayarsak bir çırpıda aklıma gelen isimler şunlar, Enerji Bakanlığı Müsteşerı Metin Kilci,Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Ak Parti İlçe Başkanı Hüdai Barut, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Alan, Ensar Vakfı başkanı Ahmet Erkan, Hacılar Eski Belediye Başkanı Ahmet Herdem, Hacılar Belediye meclis üyesi H. Osman Övünç şu an aklıma gelen isimler. Bu isimlerin tamamı da AK partiden aday olma vasfına sahip. Bu isimlerden hiç birinin paralel yapı ile ilgisi yok, hepsi de yüksekokul Mezunları ve tartışmasız Ak partililer. Çalışkan ve gayretli kişiler yani milletvekili olacak her türlü vasıfları var. Bir tek dezavantajları var. Onu da gelecek sayıda sizlerle paylaşırım gerçi, siyasetle uğraşan herkes bunu kolaylıkla tahmin edebilir. Milliyetçi Hareket Partisi Hacılara ilk milletvekilini kazandıran parti, bu seçimlerde gönlümüzden geçen eski Ticaret Odası Başkanı Hasan Ali Kilci başkanı, milletvekili adayı olarak görmek, Sayın Kilci Ticaret Odası Başkanlığı boyunca daima doğruları savunan, haklının yanında olan bir tutum sergiledi. Milletvekili olursa, halkın vekili olacağından kimsenin bir şüphesi olmaz. Hacılar'da milletvekilliği aday adaylığında en net tavrı CHP İlçe başkanı Mehmet Asan sergiledi. İlçe başkanlığından istifa eden Asan aday adaylığı için başvuracağını açıkladı. CHP de milletvekili sayın Şevki Kulkuloğlu’nun ve Hacılar belediye başkan adayı Mustafa Çakıcı'da milletvekilliği için potansiyel aday adayı isimlerden bir kaçı Saadet Partisi için tek aday ismi verebiliriz. Melikgazi ilçe başkanı Erdal Altun.Seçim takvimini göz önüne alırsak 10 Şubat 2015 tarihi AK partiden aday adayı olması muhtemel isimler için bir dönüm noktası, bu isimlerin partideki ve kamu kuruluşlarındaki görevlerinden bu tarihte istifa etmeleri gerekmekte kimler istifa edecek ve aday adayı olacak bekleyip göreceğiz
Ekleme Tarihi: 02 Şubat 2015 - Pazartesi
AHMET TANDOĞAN

HACILAR'DAN KİMLER MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLACAK

2015 Seçimlerinde Hacılar'dan milletvekili adayı olmak isteyen veya gönlünden vekillik geçen, çok isim vardır. Fakat kimler cesaret ederek, ben aday adayıyım diyecek . Hacılar'daki partilerin aldıkları oy oranlarına bakarsak ve siyasette bir vefa varsa Hacılar'da en yüksek oyu alan AK partiden kim aday adayı olacak merakla beklemekteyiz.
Ak parti için muhtemel aday adaylarını sayarsak bir çırpıda aklıma gelen isimler şunlar, Enerji Bakanlığı Müsteşerı Metin Kilci,Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Ak Parti İlçe Başkanı Hüdai Barut, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Alan, Ensar Vakfı başkanı Ahmet Erkan, Hacılar Eski Belediye Başkanı Ahmet Herdem, Hacılar Belediye meclis üyesi H. Osman Övünç şu an aklıma gelen isimler. Bu isimlerin tamamı da AK partiden aday olma vasfına sahip. Bu isimlerden hiç birinin paralel yapı ile ilgisi yok, hepsi de yüksekokul Mezunları ve tartışmasız Ak partililer. Çalışkan ve gayretli kişiler yani milletvekili olacak her türlü vasıfları var. Bir tek dezavantajları var. Onu da gelecek sayıda sizlerle paylaşırım gerçi, siyasetle uğraşan herkes bunu kolaylıkla tahmin edebilir. Milliyetçi Hareket Partisi Hacılara ilk milletvekilini kazandıran parti, bu seçimlerde gönlümüzden geçen eski Ticaret Odası Başkanı Hasan Ali Kilci başkanı, milletvekili adayı olarak görmek, Sayın Kilci Ticaret Odası Başkanlığı boyunca daima doğruları savunan, haklının yanında olan bir tutum sergiledi.
Milletvekili olursa, halkın vekili olacağından kimsenin bir şüphesi olmaz. Hacılar'da milletvekilliği aday adaylığında en net tavrı CHP İlçe başkanı Mehmet Asan sergiledi. İlçe başkanlığından istifa eden Asan aday adaylığı için başvuracağını açıkladı. CHP de milletvekili sayın Şevki Kulkuloğlu’nun ve Hacılar belediye başkan adayı Mustafa Çakıcı'da milletvekilliği için potansiyel aday adayı isimlerden bir kaçı Saadet Partisi için tek aday ismi verebiliriz. Melikgazi ilçe başkanı Erdal Altun.Seçim takvimini göz önüne alırsak 10 Şubat 2015 tarihi AK partiden aday adayı olması muhtemel isimler için bir dönüm noktası, bu isimlerin partideki ve kamu kuruluşlarındaki görevlerinden bu tarihte istifa etmeleri gerekmekte kimler istifa edecek ve aday adayı olacak bekleyip göreceğiz

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.